Nærområdet til barnehagen

Barnehagen ligger i flotte omgivelser med mange muligheter. Uteområdet til barnehagen består av ulendt terreng med fjell og røtter. I 2011 fikk vi utvidet uteområdet som barna jobber på. De drar opp røtter, plukker steiner, osv.

Andedammen

En kort tur unna barnehagen ligger Andedammen. Endene vet at vi har med brød til dem når vi er ute på tur. Det hender i blant at de kommer på besøk til oss.

Trollskogen

I trollskogen er det masse trær barna kan klatre i. De kan lage hytter og man kan ha flere ulike aktiviteter der.

Møvigstranda

Møvigstranda er en populær badestrand i sommerhalvåret. Der kan man jakte på skjell og krabber. I tillegg er det en stor gress slette som kan brukes til ballspill og regellek.

Sumatra

Sumatra er ei lita øy. Der er det en gammel kanonstilling, som en slags "borg" barna kan klarte på.

Lekeplassen

I Alkeveien ligger en lekeplass vi tar turen til innimellom.

Bondegård

I nærheten av barnehagen ligger det en bondegård med kuer, hester, høner, gris.